Σε ένα πιστοποιημένο οικολογικό αγρόκτημα 25000 τ.μ. το Camping Louisa κατέφερε να συνδυάσει το ανθρώπινο συναίσθημα με τις άνετες διακοπές.

Σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον του Πηλίου το Camping Louisa, κατόρθωσε να ενώσει σε έναν τέλειο συνδυασμό, μια μεγάλη ποικιλία δένδρων και καλλωπιστικών φυτών καταδεικνύοντας σε κάθε του γωνία τόσο την ηρεμία του πρασίνου όσο και την ζωντάνια των πολύχρωμων λουλουδιών.

Οι θέσεις χωρίζονται μεταξύ τους από πυκνή βλάστηση, άλλες σε επίπεδο έδαφος και άλλες αμφιθεατρικές, με θέα τον οικισμό και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, εκεί που ο ορίζοντας συναντά το νησί της Εύβοιας.

Το Camping Louisa βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από την ακτή, εντός των ορίων του Πλατανιά, δίνοντας έτσι στο επισκέπτη εύκολα προσβάσιμες εναλλακτικές λύσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, που συνεχώς ανανεώνονται, για να καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες, το Camping Louisa είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού κατασκηνωτή.

Μέσα στο χώρο του camping διατίθενται υπαίθριοι χώροι συνεδριάσεων για μεγάλα γκρουπ, καθώς και τραπεζοκαθίσματα.
Οδηγός περιοχής:
 
site created and hosted by